Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrele de examen unde s-a picat la BAC

ro

25 Jun, 2009 02:37 2272 Marime text
Mai mult de jumătate dintre liceenii sau candidaţii din promoţiile anterioare care au susţinut proba la limba şi literatura română a bacalaureatului au luat note de 9 şi 10. Însă, au fost şi tineri mai ghinionişti. 

Datele Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa arată că doar 17 elevi din 8.091, câţi s-au prezentat la prima probă eliminatorie, au picat examenul şi niciunul nu a fost eliminat. Centrele de examen unde au fost elevi care fie nu s-au pregătit îndeajuns, fie au dat peste nişte profesori mai exigenţi sunt următoarele: Grup Şcolar Ion Bănescu din Mangalia, care a avut arondaţi şi elevi de la Liceul Teoretic Negru Vodă; Grup Şcolar Dragomir Hurmuzescu din Medgidia, unde au mai participat şi liceeni de la Colegiul Dobrogea Castelu şi Colegiul Naţional Kemal Ataturk; Liceul Teoretic Ovidius, unde au mai susţinut examenul elevi de la Liceul Teoretic Emil Racoviţă din Techirghiol; Grupul Şcolar Industrial Energetic din Cernavodă - la care au fost arondaţi şi şcolarii de la Liceul Anghel Saligny; Liceul de Marină Alexandru Ioan Cuza  plus Liceul privat Gaudeamus Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniela Bara 09 Sep, 2010 18:36 ABE ( Association of Business Executives) Certificate, tine loc de Bacalaureat ,cursurile dureaza 9 luni ,incep in 11 Octombrie la Warnborough College in Canterbury la o ora distanta de Londra,admiterea se face pe baza Certificatului de engleza IELTS, TOEFL,CAE Cursurile sunt specializate ,costa 3000 lire . Cu acest ABE Certificate poti intra in anul 1 in orice universitate britanica sau din USA sau daca mai continui inca un an pt ABE Diploma poti intra in anul 2 la orice universitate in UK. Atat cu ABE Certificate cat si cu ABE Diploma poti sa lucrezi pe specializarea pe care ai obtinut-o. http://www.warnborough.ac.uk/?our-courses/all-courses-and-programs.html Cei care sunt interesati,va rog sa ma contacteze urgent, cursurile incep pe 11 Octombrie. Daniela ,Excellence DBS Consulting Tel :0756068328 excellencedbs@yahoo.com