Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PRU În alte țări, jandarmii resping imigranții, în România, ei acționează împotriva românilor unioniști

ro

22 Sep, 2015 14:09 933 Marime text
România este singura țară în care jandarmii se luptă cu românii care vor să vină acasă, adică împotriva unioniștilor. În alte state europene, jandarmii au fost puși la granițe să le apere de imigranții musulmani. La noi, au fost desfășurați la Neptun să îi respingă pe românii unioniști care au venit să le ceară guvernelor României și Moldovei să înceteze discuțiile sterile și să treacă la reunficarea celor două state românești.
Statul român dovedește încă o dată că singura lui grijă este să bage pumnul în gură propriilor lui cetățeni, precum și românilor care doresc să vină acasă și să realizeze reîntregirea României. Foarte primitor cu străinii, mai nou și cu musulmanii, statul român este teribil de intolerant când vine vorba de români!
Guvernul României, care are o strategie emisă de ministerul lui Gabriel Oprea privind imigranții non-UE pe care vrea să îi primească ”în beneficiul tuturor părților”, nu vede niciun beneficiu de pe urma reunificării cu Republica Moldova și nici nu are în vedere aducerea acasă a românilor rămași în afara țării fără voia lor. Cum e cu putință să ai grijă de victimele altor războaie, dar să pui jandarmii pe cei care sunt victimele pactului Ribbentrop-Molotov?
Membrii PRU Filiala Constanța participă la protestele unioniste de la Neptun și, prin ei, întregul partid își exprimă solidaritatea cu Tinerii Moldovei care le reamintesc Guvernelor celor două state românești că trădează poporul român care trăiește pe ambele maluri ale Prutului pentru că acesta este îndreptățit să aibă o singură țară, România.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii