Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Paul - Maria Grapini câștigă titlul de ministru gropar al IMM-urilor. Ea are toate motivele din lume să demisioneze - de la incompetență crasă la grave probleme de moralitate

ro

16 Jan, 2014 19:43 1813 Marime text
Prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul declară că odată cu lansarea schemei de ajutor de minimis a devenit clar că Maria Grapini este “ministrul gropar al întreprinderilor mici și mijlocii din România”. “Maria Grapini taie finanțarea publică a IMM-urilor cu 27% și înjumătățește ajutorul de minimis per beneficiar în anul 2014. Doamna Grapini mai înfige un cuțit în spate IMM-urilor din România care și așa abia mai răsuflă”, spune Andreea Paul.

Prim-vicepreședintele PDL atrage atenția că România se află pe penultimul loc în UE in ceea ce privește numărul de firme raportat la mia de locuitori, înaintea grecilor. “Bulgarii au de două ori mai multe firme decât românii. Iar trendul, în România, este descendent în timp ce la nivelul Uniunii Europene este ascendent. Eșecurile în lanț în dezvoltarea și susținerea IMM-urilor impun demisia ministrului Grapini. În mai puțin de doi ani birocrația a devenit sufocantă, accesul la finanțare s-a limitat, fondurile publice de sprijin s-au redus substanțial, iar fiscalitatea s-a mărit.

Acest bilanț negativ în ce privește starea IMM-urilor din România ar trebui să o facă pe Maria Grapini să demisioneze pe motive de incompetență. USL, de o stânga populistă virulentă, este incapabilă să creeze condițiile necesare pentru dezvoltarea IMM-urilor românești sau pentru crearea de noi locuri de muncă, deși șomajul a luat-o la deal cu peste 71 de mii de persoane în ultimul an”, susține Andreea Paul.
Prim-vicepreședintele PDL adaugă faptul că Maria Grapini s-a discreditat complet atunci când și-a angajat rudele la ministerul pe care îl conduce și când a mințit că nu îl cunoaște pe deputatul PC acuzat penal. “Ministrul Grapini a strâns toate motivele din lume pentru a demisiona – de la incompetență crasă până la probleme serioase de ordin moral”, susține Andreea Paul.
Mai multe detalii găsiți aici: http://www.andreeapaul.ro/blog/2014/01/bulgarii-au-aproape-de-doua-ori-mai-multe-firme-la-mia-de-locuitori-decat-romanii-dar-usl-izata-doamna-grapini-taie-finantarea-imm-urilor-cu-27-in-acest-an-ce-s-a-intamplat/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii