Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnirea ministrului apărării naționale cu reprezentanții Federației Militarilor din România

ro

22 Mar, 2017 14:24 1636 Marime text
Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, s-a întâlnit miercuri, 22 martie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu o delegație a Federației Militarilor din România (FMR), condusă de generalul de brigadă (rtr.) Nicolae Gropan.

În cadrul discuțiilor au fost trecute în revistă teme de interes comun și au fost prezentate inițiativele legislative ale ministerului și corelarea acestora cu cerințele în domeniul social pentru personalul militar și civil din armată, cu referire atât la cadrele în activitate, cât și la militarii în rezervă și în retragere.

S-a convenit, de comun acord, analizarea necesității încheierii de protocoale de colaborare între M.Ap.N și Federația Militarilor din România în domeniul educațional, precum și acordarea sprijinului, de către FMR, pentru modificarea și completarea legislației în domeniul social, cu precădere a actelor normative legate de pensiile militare.

Ministrul Gabriel Leș a dat asigurări că instituția pe care o conduce va răspunde tuturor solicitărilor venite din partea FMR, pe care aceasta urmează să le transmită ministerului, apreciind întâlnirea de astăzi ca fiind benefică și constructivă pentru ambele părți. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii