Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Optimizarea coordonării interinstituționale în zona Dobrogei

ro

27 Sep, 2023 09:22 574 Marime text
Statul Major al Apărării a organizat marți, 26 septembrie, în sistem videoconferință, o întâlnire cu reprezentanți ai autorităților publice locale din județele Brăila, Constanța, Galați și Tulcea.
Activitatea a urmărit optimizarea coordonării interinstituționale în contextul situației de securitate determinată de evoluția agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei.
Agenda a cuprins prezentarea situației de securitate, a procesului de comunicare publică a armatei, subiecte din tematica pregătirii populației, economiei și teritoriului pentru apărare, respectiv responsabilitățile legale ce revin diferitelor instituții din sistemul național de apărare.
Ședința se înscrie în prevederile Hotărârii Guvernului nr. 969/2007 privind organizarea, desfășurarea şi conducerea pregătirii pentru apărare a persoanelor cu atribuții de conducere în domeniul administrației publice, la nivel central şi local fiind, totodată, o continuare a dialogului susținut de conducerea MApN cu reprezentanții autorităților publice locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii