Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat Victor Micula a ambasadorului Republicii Democrate Socialiste Sri Lanka în România, Tissa Wijeratne

ro

16 Jan, 2017 16:25 1060 Marime text
Secretarul de stat Victor Micula l-a primit astăzi, 16 ianuarie 2017, pe Tissa Wijeratne, ambasadorul agreat al Republicii Democrate Socialiste Sri Lanka în România, cu reședința la Varșovia, cu prilejul prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.
 
Secretarul de stat l-a felicitat pe ambasadorul srilankez și i-a urat succes în îndeplinirea mandatului și obiectivelor sale în România, dându-i asigurări că MAE îi va oferi întregul sprijin în desfășurarea activității.
Dialogul a oferit oportunitatea evaluării principalelor repere de actualitate ale relațiilor dintre România și Sri Lanka, cu accent pe interesul ambelor părți pentru dinamizarea dialogului politic și intensificarea cooperării economice bilaterale. A fost punctată semnificația marcării, în 2017, a 60 de ani de la stabilirea relațiilor economice dintre cele două țări.
 
Cei doi oficiali au avut, de asemenea, un schimb de vederi asupra celor mai importante evoluții curente de pe scena internațională, acordând o atenție specială dezvoltărilor din regiunile de apartenență ale celor două țări.  
 
Informaţii suplimentare
 
Tissa Wijeratne este diplomat de carieră, având posturi diplomatice la Bangkok, Beijing, Londra, Tel Aviv, Washington, Seoul, Varșovia. A deținut funcții de conducere în MAE srilankez (director Direcția Consulară, director Direcția Răsăriteană, director general). Din aprilie 2016, este ambasadorul acreditat al R.D.S. Sri Lanka la Varșovia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii