Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul, Radu Podgorean, în vizită de rămas bun, a ambasadorului R.A. Egipt la Bucureşti, Laila Ahmed Bahaa El-Din - 15 august 2014

ro

14 Aug, 2014 19:42 956 Marime text
Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul, Radu Podgorean, a primit-o astăzi, 14 august 2014, pe doamna Laila Ahmed Bahaa El-Din, ambasadorul Republicii Arabe Egipt la Bucureşti, în vizită de rămas-bun.
Secretarul de stat român a apreciat activitatea şi contribuţia importantă a ambasadorului egiptean la dezvoltarea relaţiilor dintre cele două ţări.
La rândul său, ambasadorul Egiptului a mulţumit autorităţilor române pentru sprijinul acordat pe parcursul mandatului său la Bucureşti.
În cadrul întrevederii a fost evidenţiat nivelul foarte bun al dialogului şi cooperării bilaterale, precum şi necesitatea continuării dezvoltării acestora în diferite sectoare de activitate: economic, cultural, educaţional.
Ambasadorul Laila Ahmed Bahaa El-Din a menţionat determinarea autorităţilor egiptene de a asigura continuarea procesului de transformare democratică a țării sale. În acest sens, a mulţumit părţii române pentru maturitatea de care a dat dovadă în înţelegerea complexităţii evoluţiilor din Egipt, precum şi pentru suportul constant oferit de România ţării sale în acest proces.
Secretarul de stat Radu Podgorean a arătat că autorităţile române urmăresc cu interes evoluţiile actuale din Egipt, şi, totodată, încurajează şi sprijină parcursul democratic al acestuia. În acelaşi timp, a exprimat apreciere pentru contribuţia adusă de Egipt la stabilitatea şi securitatea din zona Mediteranei, a nordului Africii şi a Orientului Mijlociu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii