Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire de lucru a secretarului de stat Constantin Cătălin Chiper cu autoritățile localeconstănțene

ro

12 Oct, 2013 19:18 837 Marime text
Secretarul de stat Constantin Cătălin Chiper a prezidat, vineri 11 octombrie a.c.,  ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de la nivelul județului Constanța, care a avut ca temă pregătirea pentru iarnă.

În cadrul reuniunii care a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Constanţa, oficialul M.A.I. a solicitat autorităţilor județene să acorde o atenţie deosebită asigurării din timp a rezervelor de combustibili şi echipamente necesare acţiunilor operative, a necesarului de materiale antiderapante, inclusiv a utilajelor necesare pentru intervenţie în cazul unor fenomene meteorologice extreme.

Secretarul de stat Constantin Cătălin Chiper a subliniat nevoia reactualizării planurilor operative de intervenţie, inclusiv din perspectiva asigurării mijloacelor tehnice şi a resurselor umane necesare, precum şi a planului de cooperare ce asigură coordonarea acţiunilor forţelor de intervenţie pe teritoriul judeţului.

Un punct distinct al ședinței l-a constituit rezolvarea problemelor de comunicare dintre autoritățile locale (primării) și furnizorul de energie electrică (Enel), stabilindu-se ca în cazul unor deficiențe care ar putea apărea în alimentarea cu energie electrică, primăriile să aibă o comunicare directă și prioritară cu furnizorul de energie electrică.

Ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență având ca temă pregătirea pentru iarnă a fost convocată ca urmare a recomandărilor transmise miercuri, 9 octombrie a.c., în cadrul şedinţei de Guvern.

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii