Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locul unde frumosul este la el acasă Aesthetic Spa Beauty Clinique, cea mai nouă clinică de înfrumusețare la Constanța (galerie foto)

ro

27 Nov, 2015 00:00 6002 Marime text
Cea mai nouă şi mai performantă clinică de estetică şi remodelare corporală și-a deschis ieri porțile. Aesthetic Spa Beauty Clinique este locul unde cei care iubesc frumosul se vor regăsi în totalitate. Într-un ambient care îndemnă la relaxare, clienții se pot lăsa liniștiți pe mâna experților Aesthetic Spa.
 

„Am fost în multe saloane, drăguțe, dar cu multe lacune. Și atunci, fiind o perfecționistă, mi-am zis că trebuie să fac ceva pe gustul meu, ceva care cu siguranță va fi pe placul multora. Așa s-a născut ideea Aesthetic Spa Beauty Clinique“, a declarat Mihaela Ţâlea, reprezentantul brandului.
 
Ieri, salonul s-a dovedit a fi neîncăpător pentru curioşii care au venit să vadă ultimele tendințe în materie de frumusețe și întreținere corporală. Printre cei prezenţi s-a numărat și Mihai Trăistariu, care a și încercat aparatele înainte tuturor, declarându-se extrem de mulțumit de rezultate.
 
Sorina Bratu, Training Manager Rowe şi Manager Keiko România, a vorbit despre experienţele clienţilor care au accesat proceduri precum epilarea definitivă, tratamentele faciale premium cu Laser Diode, dar şi despre criolipoliza sau tratamentele corporale împotriva celulitei. Cele mai multe aparate sunt o noutate absolută pe piața din România, oferind rezultate peste așteptări.
 
Dan Iordăchescu, medicul estetician al clinicii, a prezentat beneficiile tratamentului cu botox şi acid hialuronic în estetica zâmbetului. „Dacă vrei profesionalism, bună dispoziţie şi rezultate garantate, atunci, răspunsul este Aesthetic Spa“.
 
Aesthetic Spa Beauty Clinique aduce în Constanţa o serie nouă de tratamente faciale și corporale adaptate nevoilor fiecărui client. Terapii corporale: tratamente anticelulită, tratamente cu radiofrecvenţă pentru piele flască, tratamente de remodelare corporală prin criolipoliză, precum şi alte tratamente efectuate cu produse de top. Aesthetic Spa deține un aparat unic în Constanța,Sculptor, de care clienții se vor îndrăgosti imediat, întrucât efectele se vor vedea considerabil chiar de la prima ședință. „S-ar putea să rămâneți surprinși atunci când veți vedea că pantofii cu care ați fost încălțați atunci când ați venit v-au rămas mari după prima ședință de cavitație“, a spus Sorina Bratu.
 
Un alt aparat de ultimă generație este Depilight Nanolaser. Cu tehnologia Laser Diode, părul nedorit de pe corp va dispărea într-un timp mult mai scurt decât în cazul epilării cu IPL.
De asemenea, soluții de top se găsesc și pentru ten, dar și pentru păr și unghii.
 
Aesthetic Spa Constanţa este situat pe bulevardul Tomis nr. 213 (zona Victoria).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii