Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să lucrezi la DSVSA Constanţa? Sunt trei posturi vacante

ro

13 Apr, 2017 20:46 6549 Marime text
Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcţii vacante. Conform anunţului publicat în Monitorul Oficial sunt scoase la concurs două posturi vacante pe perioadă determinată şi un post pentru perioadă nedeterminată.

Unul dintre posturile pentru perioadă determinată este de tehnician IA. Pentru a participa la concurs candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii medii cu diplomă de bacalaureat, specializare în controlul calităţii alimentelor şi minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesară ocupării postului.

Al doilea post pe perioadă determinată scos la concurs este de medic veterinar III, iar candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul medicină veterinară şi minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesară ocupării postului.

Postul pe perioadă nedeterminată scos la concurs este de referent I, iar candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii medii cu diplomă de bacalaureat specializare în domeniul achiziţiilor publice şi minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesară ocupării postului.

Concursul se organizează la sediul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa în data de 8 mai 2017 ora 10.00 proba scrisă şi în data de 10 mai de la ora 10.00 interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 10 zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Compartimentul Juridic şi Resurse Umane, telefon 0241.682.417.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii