Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Comunei 23 August din judeţul Constanţa organizează concurs pentru postul de secretar

ro

12 Jul, 2017 22:19 2488 Marime text
Primăria Comunei 23 August din judeţul Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei contractuale de secretar, Compartiment secretariat – registratură.
 
Concursul de recrutare cuprinde două probe: scris şi interviu. Proba scrisă este programată pentru data de 28 iulie, la ora 10:00 şi se va desfăşura la sediul Primăriei, de pe strada George Călinescu nr. 50, iar interviul se va susţine în termen de maxim patru zile lucrătoare de la data susţinerii examinării scrise, în acelaşi spaţiu.
 
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţii de participare precum: dovada absolvirii unor studii medii, cu diplomă, vechimea în muncă de minim cinci ani şi disponibilitatea pentru program prelungit, manifestată printr-un angajament ferm.
 
Dosarele de înscriere pentru concursul de recrutare se pot depune la sediul Primăriei Comunei 23 August, Compartiment Financiar – Contabil şi Resurse Umane, până cel târziu la data de 21 iulie, ora 16:00.
 
Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită sunt afişate la sediul Primăriei Comunei sus-menţionate şi pe platforma web: www.primaria23august.ro, secţiunea „Concursuri recrutare“.
 
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei şi la numărul de contact: 0241-733018 – Ioana Ivan, Compartiment Financiar – Contabil şi Resurse Umane.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii