Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Sancțiuni aplicate elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 1 Sinoe

ro

20 Nov, 2014 14:54 1047 Marime text
În urma incidentului, din data de, 18.11.2014, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Sinoe (structură a Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul”),  membrii Consiliului profesoral ai unității școlare  au hotărât sancționarea celor trei elevi implicați în incident cu scăderea notei la purtare la 7 (șapte) și, totodată, eliminarea de la cursuri pentru o perioadă de trei zile. Elevii eliminați de la cursuri vor desfășura activități în cadrul bibliotecii școlii și Grădiniței Sinoe, sub supravegherea unui cadru didactic.

Pentru ceilalți elevi din clasă, care au fost martori la incident și  nu au anunțat cadrele didactice, s-a propus scăderea notei la purtare la 9 (nouă), rămânând ca situația să se schimbe în funcție de evoluția fiecărui elev până la sfârșitul semestrului.

Menționăm că  marți, 18 noiembrie,  în intervalul 10.50 – 11.00, între două eleve din clasa a VIII-a,  de la Școala Gimnazială Nr. 1 Sinoe, a avut loc un incident în sala de clasă. Acest eveniment nu a fost anunțat profesorului de serviciu, profesorului diriginte, coordonatorului de structură sau oricărui alt cadru didactic. Ulterior, după terminarea cursurilor, după ora 12.50, între cele două eleve a avut loc un alt incident, acestea luându-se la bătaie în drumul spre domiciliu, pe stradă. Conflictul a fost filmat de către o altă elevă, înregistrare care a fost arătată părinților elevei agresate.

De asemenea, precizăm că la nivelul Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a dispus începerea unei anchete  cu privire la faptele semnalate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii