Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presǎ Sǎptǎmâna educației globale la Medgidia

ro

20 Nov, 2014 14:52 1038 Marime text
Vineri, 21 octombrie 2014, ora 14:30, Liceul Teoretic “Nicolae Bǎlcescu” din Medgidia organizeazǎ evenimentul de diseminare a activitǎților derulate în sǎptǎmâna 17-21 noiembrie, în cadrul proiectului internațional “Educație globalǎ” cu tema “Securitatea alimentației” .

Elevi ai claselor a IX-a A, a X-a D, a XI-a D și E, sub îndrumarea prof. Ionela Rǎduț, Plugaru Rodica, Nechita Elena, Constantinescu Loredana și Nedelcu Monica au dezbǎtut teme precum calitatea produselor alimentare și conservarea acestora, responsabilitatea socialǎ, antreprenoriat și protecția consumatorului. De asemenea, elevii de liceu, în parteneriat cu Scoala cu clasele I-VIII din comuna Peștera au realizat postere și desene pe tema alimentației sǎnǎtoase.

Elevii au realizat în orașul Medgidia un sondaj fotografic pentru a determina obiceiurile alimentare ale locuitorilor și au aplicat un chestionar ale cǎrui rezultate le vor comunica în cadrul activitǎții de diseminare.
La evenimentul din data de 21 octombrie va participa și doamna doctor Rucǎreanu Liliana, medic nutritionist care le va vorbi liceenilor despre obiceiuri de viațǎ sǎnǎtoase.
Vǎ invitǎm sǎ luați parte la aceastǎ manifestare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii