Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se notifică deschiderea procedurii simplificate a falimentului debitoarei Nico Flor Cerna SRL

ro

23 Jun, 2016 21:47 1368 Marime text
Cabinetul Individual de Insolvenţă Hârsescu Nicoleta, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Nico Flor Cerna SRL, numit prin încheierea pronunţată de Tribunalul Constanţa, notifică deschiderea procedurii simplificate a falimentului debitoarei.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prima adunare a creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Călăraşi, pe data de 1 august 2016, având ca ordine de zi prezentarea situaţiei debitorului, desemnarea comitetului creditorilor şi confirmarea lichidatorului judiciar şi a onorariului acestuia, conform încheierii de deschidere a procedurii.
 
Cu sediul social în localitatea Cernavodă, pe Aleea Florilor, SC Nico Flor Cerna SRL are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat, şi drept obiect de activitate „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare”. Acţiunile firmei se împart egal între Nicoleta Panţu şi Florina Stamat, amândouă născute în judeţul Călăraşi. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii