Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De 11 iunie te așteptăm pe strada 11 iunie! Țapinarii, Niște Băieți și Coma deschid sezonul de vară în FABRICA - Urban Resort

ro

10 Jun, 2014 14:53 1555 Marime text
Miercuri, 11 iunie, ora 11 AM, pe Str. 11 Iunie, nr. 50, de dimineaţă până a doua zi dimineaţă, Club FABRICA va asigura 24 de ore de bună dispoziţie şi petrecere a timpului liber!
Nu vă uitați că e miercuri! A doua zi va fi joi, care e un fel de vineri mai tânără. Să fie cu de toate: concerte LIVE, mâncare vegan/raw-vegan/non-vegan și chiar anti-vegan, wine tasting (not spitting), beer drinking, accesorii hand made, t-shirts, sporturi extreme, tatuaje, magie, expoziţie de fotografie, afterparty.
 
Motto:
Str. 11 Iunie, nr. 50, On The Good Side Of The City!
 
Țapinarii, Niște Băieți și Coma vor deschide oficial sezonul de vară miercuri, 11 iunie, în Club FABRICA, pe strada 11 Iunie, nr. 50.
 
Țapinarii vor concerta pe Terasă, de la 19.30. Niște Băieți vor cânta în B52, de la 20.30. Iar Coma va începe în Fabrica, de la 21.30. Și acesta este doar secțiunea LIVE a evenimentului!
 
Club FABRICA declară deschise lucrările anotimpului vară prin intermediul unui eveniment unic în Bucureşti: o zi şi o noapte de petrecere în cadrul Urban Resort. Strada 11 Iunie, nr. 50, On The Good Side Of The City!
 
Din sumarul evenimentului “11 iunie în Fabrica”: concerte LIVE, magazine de accesorii hand made, tricouri, sporturi extreme, tatuaje, magie, expoziţie de fotografie, mâncare de toate felurile, wine tasting, beer drinking, after party… Vor fi în total până la 50 de astfel de activităţi, pentru cei care vor sta să le numere. Practic, e cu de toate!
 
Live. Pe partea de concerte LIVE vor fi trei locaţii (Club FABRICA, Terasa şi B52) în care vor cânta trei trupe diferite, în ordinea numerelor de pe tricouri:
 
Țapinarii - pe Terasă, de la 19.30
Niște Băieți - în B52, de la 20.30
Coma - în Fabrica, de la 21.30
 
Funky shops. Accesorii: Boohoohoo - accesorii hand made din piele; Vitral - bijuterii din sticlă hand made; Buzztard - bijuterii moderne. Ţoale: Trash metal T-shirts & accessories; Switch Shop - accesorii pentru sporturi extreme; Dark Side Custom Chopper; Pak Racing; Bike Repair Shop.
 
Fun. Căţărare, tatuaje, magie cu magician, caricaturi, concurs de biliard şi altele. Plus surprize cu băutură gratis din oră-n oră, la fiecare şi 11 minute de pe ceas.
 
Show. Grafitti & Live Painting, spectacole de teatru, expoziţie de fotografie cu 12 fotografi profesionişti, demonstraţii de bartending.
 
Haleală. Nu veniți mâncați! Avem noi mâncare! Vom acoperi o varietate de gusturi: de la grătare şi proţap haiducesc până la raw vegan-isme.
 
Kids Area. În schimb, puteţi veni lejer cu copiii. Avem loc de joacă supravegheat personal de personalul nostru. Iar copiii vor fi ocupaţi deoarece se va ţine un workshop de teatru. Actori îi scoateţi! Al Pacino şi De Niro, ferea!
 
After Party. La jumătatea evenimentului, 11 iunie va trece spre 12 iunie, petrecerea se va muta în interior (la B52) pentru Afterparty. Gazde până dimineaţă (sau până rezistaţi): DJ Hefe şi DJ Gabi (EMIL).
Club Fabrica pe Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii