Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilete pentru spectacolul LORD OF THE DANCE, de azi si la Sala Sporturilor din Constanta!

ro

22 Sep, 2015 22:12 1356 Marime text
Peste 2 saptamani, constantenii se vor putea bucura de cea mai noua versiune a celebrului spectacol Lord Of The Dance! Evenimentul va avea loc pe 5 Octombrie 2015 la Sala Sporturilor, incepand cu ora 19.00. Constantenii pot achizitiona bilete pentru spectacol de la Casa de Cultura a Sindicatelor, Magazinele Flanco, Domo, Vodafone si Orange iar de astazi, acestea se gasesc si la casieria Salii Sporturilor!
 
  Pe 5 Octombrie, constantenii vor vedea 21 de scene de dans, in care efectele speciale, jocurile de lumini, efectele pirotehnice spectaculoase, costumele noi si viu colorate si muzica dramatica vor pune in valoare zecile de personaje ce danseaza cu o acuratete maxima! Spectatorii vor avea parte de multe surprize, dintre care putem dezvalui doar cateva: proiectiile holografice 3D, muzica compusa de Gerard Fahy si participarea membrei Girls Aloud - Nadine Coyle!
 
  Surpriza acestui show le va dezvalui spectatorilor ceea ce pana nu demult tinea de domeniul filmelor SF: uimitorului spectacol i-au fost adaugate si proiectii holografice 3D, un sistem ce ofera iluzii optice tri-dimensionale, petru o experienta unica, de neuitat! Zeci de personaje fantastice vor purta publicul intr-o lume de basm, in care personajele pozitive vor sta pe aceeasi scena cu spiritele rele, se vor lupta si vor pierde sau vor castiga rand pe rand, libertatea fiind premiul pe care toate personajele il vor imparti la final.
 
  „Oricine care are intre 5 si 95 de ani poate sa vina la show-urile noastre. Suntem aici de 20 de ani si merge foarte bine, asta inseamna ca facem bine ce facem.” afirma Michael Flatley despre la fel de celebrul sau show.
 
  Preturile biletelor pentru spectacolul de la Constanta, din 5 Octombrie 2015 sunt urmatoarele:
- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)
 
  Biletele pentru reprezentatia de la Constanta se gasesc in urmatoarele locatii: Sala Sporturilor, Casa de Cultura a Sindicatelor, Magazinele Flanco, Domo, Vodafone si Orange. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, LORDOFTHEDANCE.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro sau SALAPALATULUI.ro!
 
  ~~Spectacolul „LORD OF THE DANCE” va avea loc pe 5 Octombrie 2015 la Constanta (Sala Sporturilor), pe 6 Octombrie 2015 la Bucuresti (Sala Palatului), pe 7 Octombrie 2015 la Brasov (Sala Sporturilor) si pe 10 Octombrie 2015 la Cluj-Napoca (Sala Polivalenta). Evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Events Service. Parteneri: Romania TV, Magic FM, Tiriac Auto, Romania Libera, Catavencii, Zile si Nopti, Agerpres, Realitatea.net, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, 220.ro, Reteaua Info-Sanatate, Magnolia.ro, Antena 1 Constanta, Neptun TV, Telegraf, Cuget Liber, Ziua de Constanta, Evenimente-Constanta.ro~~
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii