Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - DIICOT 19 martie 2015

ro

19 Mar, 2015 14:21 941 Marime text
 Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi  împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi  au efectuat, la data de 19.03.2015, un număr de 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi ,  în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări  infracţionale organizate, specializată în traficul de droguri  de risc şi de mare risc.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând din cursul lunii februarie 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, membrii grupării, au procurat, deţinut şi comercializat droguri de risc (produse cannabice sub formă de marijuana) şi droguri de mare risc (pentedronă) către diferiţi consumatori de pe raza municipiului Galaţi.

    Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost găsite şi ridicate cantităţi de droguri de risc, droguri de mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv.

    La sediul D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Galaţi  vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 31 de persoane (22 dintre aceste persoane fiind consumatoare de droguri).
    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
    Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.
    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii