Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - DIICOT 02 februarie 2016

ro

02 Feb, 2016 16:37 1553 Marime text
  La data de 02.02.2016, procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor CHIRICA SORIN-CRISTIAN,  administrator în fapt a două cluburi de pe raza municipiului Tulcea,  ANGHEL FLORIN-MARIAN, ARTEM FLORIN  şi MARINESCU RADU-CIPRIAN, angajaţi ai cluburilor, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept şi deţinere de droguri de mare risc, fără drept.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2015, inculpaţii au deţinut şi comercializat în două cluburi de pe raza municipiului Tulcea, droguri de risc şi droguri de mare risc, respectiv, cocaină, ecstasy, marijuana şi haşiş.

    La data de 02.02.2016, procurorii DIICOT– Biroul Teritorial Tulcea au solicitat Tribunalului Tulcea luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile faţă de inculpaţi.

    Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea.
    Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informații.
    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.
    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii