Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Praktiker România redeschide astăzi al 8-lea magazin remodelat, în Constanţa

ro

12 May, 2017 13:19 4977 Marime text

 
București, 12 mai 2017 – Reţeaua de magazine Praktiker România anunţă redeschiderea oficială a celui de-al 8-lea magazin remodelat - magazinul din Constanţa, situat pe Şoseaua Mangaliei, Nr. 211 B.

Prin această strategie de business, ce implică modernizarea celor 27 de magazine Praktiker din ţară, reprezentanţii companiei îşi propun să le ofere clienţilor o experienţă îmbunătăţită la cumpărături. Investiţia în remodelarea magazinului Praktiker din Constanţa a fost de aproximativ 600.000 de euro.

„Magazinul nostru din Constanţa performează foarte bine şi acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să îl includ pe lista primelor 10 magazine modernizate din reţeaua Praktiker. Mai mult decât atât, este şi magazinul pe care l-am achiziţionat recent, prin finanţare CEC Bank, cum este şi cazul magazinului din Ploieşti, modernizat şi redeschis în luna martie. Procesul de modernizare a unităţilor noastre de vânzare este unul complex şi de durată, dar îmi doresc să continui în această direcţie şi să investesc în toate magazinele Praktiker din România. Obiectivul pentru finalul de an este să ajungem la un număr de 20 de magazine Praktiker modernizate şi redeschise.”, a spus dl. Omer Susli, proprietar Praktiker România.



Aşa cum este cazul tuturor celorlalte magazine Praktiker din România modernizate, şi în cazul magazinului din Constanţa reprezentanții companiei au avut în vedere cinci obiective principale, cu impact direct şi pozitiv asupra clienților şi a experienţei lor de cumpărare:
  • Introducerea unor game noi de produse, potrivite cu aşteptările clienţilor. Sortimentele de produse au fost regândite pentru a le oferi clienţilor mai multe variante pe fiecare categorie de preţ. Noul portofoliu de produse se adresează atât profesioniştilor în amenajări şi construcţii, cât şi clienţilor beneficiari finali.
  • Un concept nou de semnalistică: afişele de orientare în magazin, punctele de informare, afişele ambientale, preţurile produselor şi semnalizarea promoţiilor. Toate acestea sunt acum marcate foarte clar, uniform, într-o modalitate care să faciliteze procesul de cumpărare.
  • O nouă strategie de merchandising, care să fluidizeze procesul de alegere şi achiziţie. Este vorba despre o nouă aranjare a produselor la raft, conform unor norme, reguli şi logici de cumpărare, care să transforme procesul de achiziţie într-unul mult mai facil pentru cei care trec pragul magazinului Praktiker modernizat.
  • Informaţii locale de vânzare pentru produsele care necesită detalii suplimentare la achiziţie, prin intermediul fişei tehnice a fiecărui produs, respectiv a panourilor superioare care se află în topul rafturilor şi care conţin specificaţii tehnice clare, sfaturi şi modalităţile de utilizare a produselor, inclusiv recomandarea Praktiker pentru profesionişti şi amatori.
Pentru a nu afecta vizitatorii magazinului în perioada desfăşurării lucrărilor de modernizare, acestea s-au realizat structurat, pe arii şi departamente.
„Odată cu noul concept de magazin, le aducem clienţilor noştri din Constanţa şi promoţii atractive. Astfel, pentru orice achiziţie făcută în perioada 12-16 mai, clienţii Praktiker Constanţa primesc, sub formă de voucher, o reducere de preţ egală cu valoarea TVA-ului de pe bonul fiscal. Reducerea este valabilă în perioada imediat următoare, 17-31.05.2017, pe un singur bon fiscal, şi se va aplica sub formă de discount valoric.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.
Mai multe informaţii despre campania „TVA cadou” sunt disponibile în magazin şi în regulamentul oficial al campaniei pe www.praktiker.ro.

Începutul sezonului cald le aduce clienţilor Praktiker din Constanţa multe reduceri şi oferte la produsele de sezon şi preţuri incredibil de mici. Detaliile sunt disponibile în magazin.
 
  ***
Despre Praktiker România
În România, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.
În prezent, Praktiker are implementate programe de fidelizare cu avantaje, customizate pentru cele trei mari categorii de clienţi, consumatori finali - cardul de client fidel -, client profesionist - mester card -, şi clienţii Business to Business. Aceste programe permit clienţilor să beneficieze de avantaje pentru cumpărăturile de la Praktiker.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii