Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:23 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în capitalul social al firmei Banat Kapital SRL, controlată de omul de afaceri Omer Susli

ro

26 Nov, 2018 00:00 295 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Banat Kapital SRL din data de 24.10.2018.
 
Asociaţii Omer Susli, deţinând 50% din capitalul social, Praktiker Real Estate Romania SRL, prin asociaţi Omer Susli, şi Search Chemicals SRL, prin asociaţii Omer Susli şi Gemile Susli, deţinând 50% din capitalul social, au aprobat mai multe decizii. Astfel, a fost majorat capitalul social al societăţii de la 100.000 lei la 200.000 lei prin participarea viitorului asociat, Element Invest Partners SRL, prin asociaţi Element Investments SRL, Dgm Invest Holdings SRL, Land Development SRL, care varsă în contul acestei operaţiuni suma de 100.000 lei. În urma acestor operaţiuni, capitalul social al societăţii, în valoare de 200.000 lei, este compus din 200 de părţi sociale a câte 1.000 lei fiecare şi este deţinut de asociaţi după cum urmează: Omer Susli deţine 50 părţi sociale, în valoare de 1.000 lei fiecare şi în valoare totală de 50.000 lei, reprezentând 25% din capitalul social al societăţii; Praktiker Real Estate România SRL deţine 50 părţi sociale, în valoare de 1.000 lei fiecare şi cu valoarea totală de 50.000 lei, reprezentând 25% din capitalul social al societăţii; Element Invest Partners SRL va deţine 100 părţi sociale, în valoare de 1.000 lei fiecare şi cu valoarea totală de 100.000 lei, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii.
 
Reamintim că gigantul Kingfisher a cumpărat Praktiker de la omul de afaceri Omer Susli. Kingfisher, cel mai mare lanţ de bricolaj european, companie care a intrat in România în anul 2013, prin achiziţia operaţiunilor Bricostore, a ajuns la un acord cu proprietarul lanţului de magazine Praktiker, Omer Susli, pentru achiziţia operaţiunilor grupului specializat în comerţul cu materiale de construcţii şi soluţii pentru amenajările interioare. 
 
Oficialii Kingfisher au confirmat tranzacţia dintre Kingfisher şi Praktiker, printr-un comunicat oficial. Tranzacţia dintre cele două părţi a fost o surpriză pentru piaţă, în condiţiile în care businessul omului de afaceri de origine turcă începea să-şi revină, era pe un trend pozitiv, iar planurile vizau inaugurarea de noi spaţii comerciale, precum şi revitalizarea activităţii prin implementarea de strategii de vânzări online. Kingfisher a preluat cele 27 de magazine ale Praktiker din România.
 
Citeşte şi:
 
Societatea, înmatriculată la Constanţa Omul de afaceri Omer Susli a deschis o nouă firmă alături de Praktiker Real Estate Romania

Praktiker Constanţa rămâne amintire. Ce vine în locul marelui magazin

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii