Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav în Constanţa. Maşina s-a încolăcit pe stâlp. Un tânăr în stare gravă (galerie foto+video)

ro

13 Apr, 2019 23:51 23134 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, acum câteva minute, pe Şoseaua Mangaliei, din municipiul Constanţa, în zona Praktiker.

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa spune că victima a fost transportată, în comă, la spital.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanţa

La data de 13 aprilie a.c., ora 23.10, un bărbat în vârstă de 38 ani a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului  către strada Hatman Luca Arbore și ajungând în zona imobilului cu nr. 134 din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției către dreapta sensului de mers, intrând în coliziune cu un stâlp din beton.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care se afla singur în autoturism.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dianacahnita 15 Apr, 2019 11:02 Toți sunteți în măsură să îi criticați pe alți sau să vorbiți fără a sții cu adevărat cât de grav e,v-ați putea gândi că orice om are familie ,că acea familie plânge și se roagă ca să trăiască?,nu ,pentru că gura lumii e mare ,cel care citesti asta și te și-ți,dacă ai fi tu il locul acestui om îți garantez că comentariul tău nu ar mai fi fost scris !Asta este o lecție,nimeni nu e vinovat pentru cea ce i se întâmplă!
  • Lidia 14 Apr, 2019 16:15 Huliganii și cămătarii care plătesc sa ia carnetul !! Pericol public an trafic !!!!
  • Stefan 14 Apr, 2019 12:11 Ba baiatule daca si acolo mai faci accident inseamna ca esti prost rau de tot . Toti castravetii au permis in orasul asta.
  • Val 14 Apr, 2019 08:19 Aici nu e vorba de permise,cum se dau sau nu, la școală nu te învață să mergi cu 100 la oră prin cartier, asta ține strict de cretinul de la volan... Si cum cretinii s-au înmulțit, iată că si ziarele au mai multe subiecte... Legea lui Darwin ,aia cu selecția naturală, încă funcționează, in ciuda "regulilor sociale", adică dacă ești prost ai toate șansele să mori...
  • Mariana Stefanescu 14 Apr, 2019 00:04 Cum se iau permisele in Constanta oare? De ce sunt asa multe accidente? Doamne ajuta si ocroteste-i pe roamani de accidente !