Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de calibrare furnizate către Nuclearelectrica de Smartech Consult SRL (document)

ro

30 Mar, 2017 07:32 3359 Marime text


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format.


Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate. Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Societatea Naţională Nuclearelectrica a atribuit un contract pentru servicii de calibrare senzori de umiditate unei societăţi din Bucureşti. Conform licitatiapublica.ro, SC Smartech Consult S.R.L. va oferi servicii de calibrare a unui număr de 11 senzori de umiditate contra sumei de 36.250 de lei pentru Nuclearelectrica. Modul de atribuire al contractului a fost negocierea fără anunţ de participare. A fost aleasă această variantă de atribuire având în vedere că lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.

Despre Smartech Consult S.R.L.

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, Smartech Consult SRL are un capital social de 300 de lei, integral vărsat, divizat în 30 de părţi sociale fiecare în valoare de 10 lei. Asociaţi în cadrul societăţii sunt Sorin Gheorghe Novac, care are un aport la capital de 50 de lei şi cotă de participare la beneficii şi pierderi: 16,66% / 16,66%, Dan Hurezeanu, un aport la capital de 150 de lei şi cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%, Vasile Liviu Raduj, care are un aport la capital de 50 de lei şi cotă de participare la beneficii şi pierderi: 16,67% / 16,67%, Cristian Cornel Porcoteanu, care are un aport la capital de 50 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 16.66% / 16.66%. Sediul social al firmei este Bucureşti, Sectorul 2, Şoseaua Pantelimon nr. 229.

Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2015, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 14.445.701 de lei, un profit net de 1.617.002 de lei şi un număr de 18 angajaţi.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii SC Smartech Consult SRL au declarat că tipul de activitate al societăţii îl reprezintă fabricarea de instrumente şi dispozitive pentru măsura, verificare, control, navigaţie. Totodată, în anul 2016 a crescut numărul angajaţilor de la 18 la 19.

„Societatea noastră a mai avut şi alte contracte cu Nuclearelectrica, numai în 2017 avem două, unul fiind cel de faţă, în 2016 am avut un contract, iar în 2014 şi 2015 câte o comandă” – a declarat Mihaela Rapan, reprezentantul SC Smartech Consult SRL. 

În secţiunea Documente poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii