Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Directorul Reparaţii, Vincenţiu Celestin Bratu, trei automobile şi nicio datorie (document)

ro

27 Jan, 2016 00:00 2395 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele directorului Reparaţii, Vincenţiu Celestin Bratu.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna mai 2015, Vincenţiu Celestin Bratu deţine cota parte de ¼ dintr-un teren intravilan de 314 mp, dobândit în anul 2000, şi cota parte de ½ din alt teren intravilan, de 213 mp, dobândit în anul 2002. La aceste proprietăţi imobiliare se adaugă cota parte de ¼ dintr-o casă de locuit de 57 mp, dobândită în anul 2000, şi cota parte de ½ dintr-o altă casă de locuit, de 214 mp, dobândită în 2004.
 
În garaj, directorul din cadrul CET Constanţa are trei autoturisme: un Ford Focus, fabricat în anul 2001, un Chevrolet Cruze, fabricat în anul 2009, şi o Kia Sportage, fabricată în 1996. Vincenţiu Celestin Bratu nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, acesta nu are datorii către instituţii bancare, dar nici conturi sau depozite bancare.
 
În anul fiscal 2014, Vincenţiu Celestin Bratu a câştigat 72.459 de lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 25.566 de lei de la Electrocentrale Constanţa. Soţia sa a contribuit la bugetul familiei cu sumele de 26.217 lei şi 8.943 de lei. Din declaraţia de interese completată în luna mai 2015, aflăm că directorul Vincenţiu Celestin Bratu nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese ale directorului Reparaţii din cadrul Electrocentrale Constanţa SA, Vincenţiu Celestin Bratu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii