Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostă vedetă Spice Girls la ceas aniversar

ro

17 Apr, 2017 00:00 1787 Marime text
Victoria Beckham s-a născut la data de 17 aprilie 1974 şi este o femeie de afaceri, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică. La sfârșitul anilor '90 acesata şi-a câştigat popularitatea după ce s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice. Conform Wikipedia, după despărțirea de Spice Girls a urmat o carieră muzicală solo, în decursul căreia a lansat mai multe discuri single. Primul dintre acestea, Out of Your Mind, a ajuns pe locul al doilea în UK Singles Chart, fiind cea mai bună clasare a ei de până acum.
 
Victoria Beckham a cunoscut și mai mult succes pe plan internațional odată cu cariera în modă. Aceasta a inclus crearea unei linii de blugi pentru Rock & Republic și mai târziu propria ei marcă, dVb Style. Beckham și-a creat propria linie de ochelari de soare și de parfumuri, intitulată „Intimately Beckham”, care a fost lansată în Regatul Unit și SUA. În plus, Victoria Beckham a lansat două cărți best-seller: o autobiografie și un ghid de modă.
 
Beckham a participat în cinci documentare și emisiuni de televiziune despre ea, inclusiv Being Victoria Beckham, The Real Beckhams și Victoria Beckham: Coming to America. Ea a apărut de asemenea într-un episod al serialului de televiziune american Ugly Betty și a făcut parte din juriul emisiunilor Project Runway, Germany’s Next Topmodel și American Idol. Ea este căsătorită cu David Beckham și au împreună patru copii. În 2009, averea cuplului era estimată la 125 milioane £.
  
Sursa foto: facebook/Victoria beckham
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii