Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sub ochii lui David Beckham Simona Halep, în semifinale la Wimbledon! Constănțeanca, prea puternică și pentru Amanda Anisimova

ro

06 Jul, 2022 16:43 1301 Marime text
  • Jucătoarea din Constanța defilează spre marele trofeu.


Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a disputat astăzi partida din sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, duelându-se pentru un loc în semifinale cu americanca Amanda Anisimova (20 de ani, 25 WTA).

Confruntarea s-a încheiat cu victoria Simonei, scor 6-2, 6-4, constănțeanca atingând astfel penultimul act al turneului de Mare Șlem!   

Simona își continuă marșul spre marele trofeu, câștigând toate partidele de până acum de la Wimbledon în minimum de seturi.

Constănțeanca putea încheia sfertul cu Anisimova și mai repede, doar că, în setul doi, la 5-2, servind pentru set și meci, a cedat game-ul, iar americanca s-a apropiat la 4-5. Simona nu a mai lăsat apoi să-i scape și a doua șansă de a câștiga, și-a fructificat serviciul și s-a impus cu 6-4 în setul secund, atingând semifinala, după o oră și trei minute de joc.   

La meci a asistat și fostul mare fotbalist englez David Beckham, alături de mama sa.  

Sunt emoționată, mă bucur că m-am calificat din nou în semifinale la Wimbledon. Am trecut cu bine peste un meci greu. Am fost încrezătoare. Totul e bine când se termină cu bine. Categoric, în acest moment joc cel mai bun tenis al meu. Îmi recâștig încrederea, după o perioadă în care m-am confruntat cu probleme, a declarat Simona Halep.   

În semifinale, Simona o va întâlni pe Elena Rybakina (Kazahstan, 23 de ani, 23 WTA), care a învins-o în trei seturi pe Ajla Tomljanovic (Australia, 29 de ani, 44 WTA), scor 4-6, 6-2, 6-3. 

Partida Halep - Rybakina se joacă joi, 7 iulie, în jurul orei 17.00, în direct la Eurosport.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii