Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Avocado revigorează tenul şi tratează acneea

ro

22 Apr, 2015 12:36 2587 Marime text
Avocado are utilizări diverse, atât în domeniul culinar, cât şi în cel cosmetic. Astfel, din avocado se prepară măşti faciale care revigorează tenul, tratează acneea şi iritaţiile. Consumat în orice perioadă a anului, avocado conţine antioxidanţi cu rol important în ceea ce priveşte neutralizarea radicalilor liberi, dar şi vitamine, aminoacizi şi minerale. Avocado conţine şi acid oleic, ce are capacitatea de a reduce riscul apariţiei bolilor de inimă.
 
Printre beneficiile acestui fruct se numără întărirea sistemului imunitar, protejarea sănătăţii ochilor, prevenirea bolilor cardiovasculare şi a diabetului. Totodată, avocado contribuie la reducerea colesterolului şi este nelipsit în salate de legume sau fructe. Poate fi consumat cu succes de către persoanele cu probleme digestive şi circulatorii. Datorită conţinutului mare de grăsimi sănătoase, avocado dizolvă depozitele adipoase şi combate celulita.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PETRUCONSTANTIN 10 May, 2016 09:59 va multumesc foarte mult pentru retetele care leati bublicat sper ca o sa consum mai mult avocato decit januvia si CRESTOR pentru COLESTIROL timp de 3ani.va multumesc pentru retetele care leam urmarit pe ORDINATOR ....