Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luna nouă în Săgetător. #Saltul

ro

30 Nov, 2016 17:10 3050 Marime text
Lună nouă in Sagetator de anul acesta are loc marți, 29.11. 2016, ora 14:18. Săgetătorul este semnul expansiunii și al explorării, al libertății și entuziasmului, guvernat de Jupiter. Se deschide acum un ciclu de 28 de zile, în care e important în ce investim energie și atenție. Fiind un semn guvernat de Jupiter, totul tinde să fie amplificat, și într-un sens și in altul. Primim și mai mult din ceea ce hrănim, mentinem în atentie, în gând și cuvânt, lucrurile despre care vorbim neîncetat se înmulțesc, cresc, se dezvoltă etc...

Este o Lună nouă transformatoare, un moment al adevărului, care se așează în casa a 8-a, a Scorpionului, și ne invită să alchimizăm ceea ce nu mai funcționează în viața noastră sau pur și simplu este depăsit, perimat, expirat. Tot ceea ce nu mai corespunde nivelului nostru de conștiință necesita a fi transformat. Viața noastră pare să aibă nevoie de un soi de detoxifiere, purificare, în special la nivel de convingeri, filozofie de viață. Iar asta se va întâmpla printr-un proces de dez-amăgire și dez-iluzie, care a început deja de niște săptămâni.

E posibil să ne dăm seama că ne-am amăgit în anumite privințe, că ne-am creat în minte niște povești și filme care nu (mai) au legătură cu ce vrem acum să alegem. Sau ne trezim la un capăt de drum, ca și cum nu mai vrem și nu mai putem să înaintăm. Și nici în dreapta, și nici în stânga nu putem face un pas. Singura soluție rămâne aceea de a face un salt. De a privi în sus. A ne ridica pe vârfurile minții si a privi dincolo de ceea ce putea să vadă mintea până acum. Saltul la care mă refer este unul în conștiință.

Ascendentul momentului este in Berbec, cu Uranus prezent acolo, ceea ce anunță inceputuri neprevăzute, surprize. Neașteptatul e la el acasă. Parcă nimic nu poate fi controlat. Mijloacele inedite, soluțiile și ideile "altfel", abordarile considerate ciudate în alte perioade, acum toate astea sunt la ordinea zilei. De altfel, are de câștigat foarte mult cel care e dispus să se adapteze din mers la schimbări, e creativ, inventiv și mereu orientat către soluții și nu către analiză nesfârșită. Și mai ales, cel care e prezent și dispus să renunțe la trecut în fiecare moment. Cel care, în definitiv, reușește mereu să vadă imaginea de ansamblu, privind dintr-un loc cât mai înalt al conștiinței sale.

E esențial să fim, cel puțin 4 săptămâni de acum încolo, dispuși să ne deschidem mintea tot mai mult, să ne uităm după moduri inedite de a rezolva ceva si chiar să ne așteptăm la miracole. Să nu luam personal ce spun sau fac ceilalți și să ne vedem de propriul drum si propriile alegeri. Pentru că e necesar să fim treji, atenți mereu la ce vine. Pentru a vedea clar și pentru a ști când să spunem da și când să spunem nu. Pentru că e multă activitate, mișcare, noutate... Sunt uși care se deschid pentru noi, primim o mostră de energie, o bucată de imagine despre ce urmează să înceapă în viața noastra, mai ales în 2017.

Una peste alta, cu totii putem învăța să manifestăm această energie de Săgetător, care înseamnă entuziasm (en Theos= în Dumnezeu), îndrăzneala descoperirii, libertatea de a fi și crea ce ne dorim, încrederea în viață.

Ce vrei tu? Ce nu mai vrei?
Care relații din viața ta au nevoie de revigorare, renunțare sau transformare?
Ce te entuziasmează? Ce ți-ar plăcea să creezi pe bune în viața ta, acum?

Lună nouă entuziastă! Fie primit!

Sursa: astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii