Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 29 mai - 04 iunie 2017

ro

29 May, 2017 18:23 3472 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec

O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezolvat treburile de rutină. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de odihnă și de îngrijiri de specialitate. De evitat discuțiile contradictorii cu partenerul de viață sau colaboratorii. Dreptatea este pe undeva pe la mijloc.  


Taur

Casa și familia îți solicită sprijinul în diverse treburi domestice. Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme financiare și să te roage să-l ajuți cumva. Perioada actuală te predispune la cheltuieli majore, asa încât fii prudent și chibzuiește bine totul. Intervin în forță și copiii sau persoana iubită, pentru că și ei au nevoie de sfaturile și ideile tale. Rezervă momente pentru a petrece alături de cei dragi și pentru a trasa planuri de viitor. La serviciu este forfotă și este posibil să lucrezi ore suplimentare. Fii atent și în privința sănătății pentru că este vulnerabilă mai ales în a doua parte a săptămânii.

Gemeni

Foarte importante sunt relațiile cu anturajul apropiat în prima parte a săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse și întâlniri cu oameni dragi pe care nu i-ai văzut demult. Informațiile vehiculate în aceste zile îți vor răsuna multă vreme în suflet, pentru că pe de o parte conțin sfaturi utile, iar pe de altă parte îți descoperă adevăruri de necontestat vizavi de tine și situațiile în care ești implicat. Vorbește strictul necesar și nu-ți divulga planurile de viitor. Casă și familia îți solicită atenția și eforturile în a doua parte a săptămânii, fapt pentru care vei fi nevoit să te mobilizezi serios pentru ele. Ține cont și de nevoile și îndemnurile membrilor familiei.

Rac

Sunt posibile îmbunătățiri financiare la locul de muncă. Fie primești salariul, o primă, un favor, fie apar informații deosebite legate de schimbarea condițiilor și creșterea remunerației. Tentația cheltuielilor în avans este mare și păguboasă pe termen lung. Deci fii prudent și evită datoriile, investițiile și hazardarea în proiecte care promit undeva, cândva venituri mari. Iluzia câștigurile ușoare este frecventă în această săptămână. Dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt la ordinea zilelor. Unii doresc să le oferi sfaturi, alții vor idei de îmbunătățire a calității vieții, iar alții te provoacă doar de dragul provocării. Tuturor, răspunde-le cu drag!

Leu

Ești hotărât încă de la începutul săptămânii să schimbi multe și mărunte în viața ta. Ai suficientă energie ca să observi exact încotro bate vântul schimbărilor deosebite ce vor urma în viața ta. Ești susținut de prieteni, de oameni de bună calitate, alături de care poți dezvolta proiecte profesionale de anvergură. Însă este nevoie să-ți aranjezi și planurile personale, cele care vizează relațiile tale cu persoanele dragi. Poate ar fi bine să-ți revizuiești mai întâi sistemul valorilor morale după care îți ghidezi viața și apoi toate tipurile de relații în care ești implicat. Este vremea schimbărilor radicale și nimic nu mai poate fi ca în urmă cu câteva săptămâni

Fecioara

Detașarea de cotidian este evidentă în cazul tău în primele zile ale săptămânii. Posibil să se accentueze niscai probleme de sănătate sau să te gândești la un plan de consultații, analize și informații medicale. Totuși odihnește-te conștient, plimbă-te în aer liber alături de cineva drag și lasă grijile deoparte. Vei primi informații deosebite privitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat mai mult pe căi neobișnuite. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Evită exagerările de orice fel și nu oferi altora prilejul să profite de pe urma noii tale energii vitale.

Balanta

Prin discuțiile avute cu prietenii în această săptămână este posibil să obții informații utile privitoare la dezvoltarea ta personală și nu în ultimul rând la îmbunătățirea sănătății tale. Însă evită să vorbești despre slăbiciunile tale, întrucât unii pot profita de asta, înțelegându-te greșit. Ai nevoie de odihnă și de meditații interioare, pe marginea relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Observând pe margine, detașat ceea ce se petrece în jurul tău, sunt șanse foarte bune de a lua decizii corecte. Totul este să ai răbdare, să pui cap la cap toate informațiile obținute pe căi mai puțin convenționale și să ai încredere în intuiția ta. Începuturi pe toate planurile!

Scorpion

Ești foarte solicitat în plan profesional, de către șefi și persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilități profesionale de anvergură pe termen lung. Gândește-te bine înainte de a accepta sarcini noi oricât ar fi de tentante. Există riscul să te suprasoliciți și să nu le poți duce la bun sfârșit. Ești susținut în această săptămână de multă lume, de prieteni, de oameni care abia te cunosc, dar asupra cărora exerciți un farmec de necontestat. Ai încredere în tine și în faptul că Universul îți oferă tot ce ai nevoie pentru studiu, experiment și distracție. În a doua parte a săptămânii este bine să te odihnești ceva mai mult.  

Sagetator

Ești animat de gânduri nobile la începutul săptămânii, astfel că dorința de rafinare sufletească, de a dialoga cu oameni erudiți este la cote înalte și ușor de satisfăcut. Citește, studiază, învață, schimbă idei și informații cu cei dragi, vizionează spectacole de teatru, filme și lasă-te purtat de emoții. Pe de altă parte sunt șanse să călătorești sau măcar să planifici o călătorie pe diverse teme. Relațiile de muncă sunt foarte active, mai ales cele cu șefii și cu alte oficialități din instituții conexe locului tău de muncă. Anturajul prietenilor îți este de bun augur, bine fiind să petreci ceva mai multă vreme cu acesta.

Capricorn

În primele zile ale săptămânii este rost de a plăti datorii, facturi, servicii și de a relaționa cu instituții financiare. Evită planurile de investiții și cheltuielile nefondate! Vor interveni planuri de călătorie, planuri de studii sau chiar vei fi nevoit să pleci rapid în locații îndepărtate pentru a rezolva chestiuni profesionale. Tema călătoriilor din varii motive este principală în aceste zile și ar trebui să-i acorzi atenție deosebită. Chiar și o informație aparent banală acum va deschide căile unei călătorii minunate în viitorul apropiat. La serviciu ești solicitat de șefi și colegi, fiind nevoit să rezolvi sarcini diverse în regim de urgență.

Varsator

Este multă forfotă în relațiile parteneriale. Dialogurile pe teme comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri îți vor oferi informații prețioase vizavi de felul în care se pot îmbunătăți aceste teme. Totul este să accepți și opiniile sau doleanțele celorlalți. Financiar se conturează cheltuieli pe facturi, taxe sau servicii, dar pot intra în discuție și moștenirile, creditele sau partajele. Se recomandă prudență la documentele care atestă plăți sau apartenența unor bunuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii este favorabilă activităților culturale, studiilor și călătoriilor. Măcar planuri poți trasa în acest sens.

Pesti

Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt anoste, dar printre rânduri poți afla informații interesante vizavi de schimbările care se preconizează în domeniul profesional în care activezi. Parteneriatele în care ești implicat sau dorești să te implici necesită îmbunătățiri și dialoguri de la egal la egal. Partenerul de viață sau colaboratorii îți pot reproșa faptul că ești foarte implicat în treburile tale personale, iar pe cele comune le-ai lăsat cumva în umbră, revizuiește-ți atitudinea și fii prezent alături de cei care te solicită în aceste zile. Beneficiile vor fi de ambele părți.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii