Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voiculescu - „Mă aștept să se rezolve situația de la Floreasca. Acuzațiile sunt relativ grave“

ro

31 Aug, 2016 19:08 1412 Marime text
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, înaintea discuțiilor cu reprezentanți ai medicilor de la Spitalul Floreasca, ce au loc la MS, că își dorește ca situația, apărută în urmă cu câteva săptămâni, să fie soluționată, în contextul în care acuzațiile formulate sunt "relativ grave".

"Mă gândesc să am o discuție cu toate părțile implicate. Acuzațiile sunt relativ grave. (...) Am așteptarea să se rezolve situația. Am așteptarea asta deja de câteva săptămâni bune", a spus el, înainte de a intra în minister.

Voiculescu a precizat că a avut cunoștință despre situația de la Spitalul Floreasca deoarece a avut întâlniri cu "ambele tabere".

"(În urma discuțiilor de până acum — n.r.) s-a ajuns la mai multe concluzii, care nu au fost aplicate, dacă vreți. În sensul că nu s-a rezolvat situația. Altfel nu am fi aici, astăzi", a afirmat ministrul. "Nu am ajuns unde trebuia să ajungem, sper că acum vom ajunge", a conchis el, citat de Agerpres.

Vlad Voiculescu a anunțat, după ședința de Guvern, că a convocat pentru miercuri seară, la sediul MS, o a treia rundă de discuții cu reprezentanți ai medicilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii