Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătății Un pacient a murit în urma exploziei de la Crevedia

ro

04 Sep, 2023 09:19 1096 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă: Facebook/Marcel Ciolacu
  • În cursul acestei dimineți, 4 septembrie 2023, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală.
 
În cursul acestei dimineți, 4 septembrie 2023, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală, transmite Ministerul Sănătății.
 
Reamintim că, o explozie urmată de incendiu a avut loc în seara de 26 august 2023 la o stație GPL din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița.
 
Inițial la locul intervenției au fost alocate 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție la înălțime, 3 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ.
 
În sprijinul ISU Dâmbovița au fost alocate ulterior și 10 autospeciale de stingere, 10 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de intervenție la înălțime și 1 autospecială CBRN din cadrul ISU B-IF.
 
La locul intervenției se deplasează și elicopterul SMURD.
 

„Având în vedere numărul de persoane implicate la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. De asemenea având în vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației aflată in proximitatea zonei de manifestare a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-alert. La fața locului a fost alocată și autospeciala transport roboți. Totodată, pentru protecția populației s-a luat măsura preventivă de evacuare, pe o rază de 300m“ - conform IGSU.



Citește și:
UPDATE. Planul Roșu activat!: Mai multe persoane rănite într-o explozie urmată de incendiu la o stație GPL din localitatea Crevedia (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii