Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va fi lansată o nouă televiziune generalistă

ro

14 Jan, 2014 08:16 1888 Marime text
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, ieri, să acorde o licenţă audiovizuală pentru VP TV, o televiziune regională, care va fi lansată până în luna iunie şi va emite în Bucureşti şi în localităţi din judeţul Ilfov, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii postului.
Solicitarea de acordarea licenţei aparţine societăţii Prontos Serv SRL din Ploieşti, VP TV urmând să devină o televiziune cu zona de difuzare regională: Bucureşti şi judeţul Ilfov.
Noua televiziune VP TV va difuza un program generalist, timp de 24 de ore pe zi.
Televiziunea va avea sediul la Ploieşti şi o echipă formată din 19 persoane, după cum a declarat Laurenţiu Megelea, acţionarul principal al societăţii Prontos Serv SRL, prezent luni la şedinţa CNA.
Laurenţiu Megelea a mai spus că VP TV va fi o televiziune adresată comunităţii din Bucureşti şi judeţul Ilfov, un post în interesul cetăţenilor.
Investiţia în lansarea noii televiziuni VP TV se ridică la 120.900 de euro, potrivit dosarului depus de societatea Prontos Serv SRL la CNA.
cna.jpg
Totodată, Laurenţiu Megelea a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, că intenţionează să lanseze noua televiziune VP TV până în luna iunie, fiind în discuţii în acest sens cu mai mulţi operatori de cablu.
Asociaţii societăţii Prontos Serv SRL, care a primit licenţa VP TV, sunt Laurenţiu Megelea (95%) şi Ioana Zamfir (5%).
Laurenţiu Megelea este acţionar şi la postul de radio Best FM (care emite în Câmpina, Ploieşti şi Sinaia) şi la televiziunile Travel Mix (care deţine o licenţă de satelit şi una locală şi are studiouri în Sinaia şi Ploieşti) şi la Valea Prahovei TV(o licenţă regională în judeţele Braşov şi Prahova).
Sursa: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii