Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. DNA Floarea Alesu, şefa de la Protecţia Copilului Teleorman, bănuită că "vindea" copii din centrele de plasament

ro

10 Jul, 2014 09:06 2622 Marime text
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2005-2012 a unor infracţiuni asimilate celor de corupţie.
 
În cursul zilei de 10 iulie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în locaţii situate în municipiile Alexandria şi Roşiori de Vede din judeţul Teleorman, între care o instituţie publică.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Update

Conform România Tv, procurorii DNA au descoperit o reţea din Teleorman care vindea copiii din centre de plasament către familii, acestea plătind în jur de 1.000 de euro pentru a adopta un copil. Cea care coordona reţeaua ar fi chiar şefa de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, Floarea Alesu. Ea a fost reţinută de procurorii DNA şi dusă la audieri.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii