Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie. Unul dintre răniții din accidentul de azi noapte din Mamaia a murit la spital. Cum s-a petrecut tragedia

ro

10 Jan, 2018 17:55 6240 Marime text
Unul dintre tinerii răniți în accidentul ce a avut loc noaptea trecută în stațiunea Mamaia a murit la spital. 

”În ciuda eforturilor depuse de medici, pacientul în vârstă de 28 de ani a decedat în cursul zilei de astăzi” - a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Crina Kibedi. 


Reamintim că, în urma accidentului din această noapte, din Mamaia Nord, la UPU au fost aduşi doi pacienţi. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 ani, în stare foarte gravă care a fost internat la Terapie Intensivă şi al doilea pacient, în vârstă de 25 ani, conştient, stabil, aflat sub observaţie în secţia clinică Chirurgie Generala I.
 
În cursul acestei nopţi, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DC 86, dinspre municipiul Constanța către Năvodari, moment în carel ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu un stâlp de metal.

Citește și: 

Care este starea celor doi tineri implicaţi în gravul accident din această noapte din Mamaia Nord. Maşina s-a făcut praf

Imagini de la eveniment Accident rutier teribil în Mamaia Nord între Summerland și Năvodari. Doi tineri grav răniți. Mașina complet distrusă este încolăcită pe stâlp (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii