Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unicul asociat al firmei Malibu Personal SRL, din Constanţa, a devenit şi administrator

ro

02 Dec, 2015 09:00 1388 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea lui Vasile Babinciuc, unicul asociat al firmei Malibu Personal SRL. S-a decis retragerea din calitatea de administrator a lui Alexandrin Moiseev, fiind numit în locul lui Vasile Babinciuc, fiul lui Costache şi Anica.
 
Vasile Babinciuc s-a născut în anul 1941, în comuna Strunga, judeţul Iaşi, fiind domiciliat în Constanţa. Mandatul său este pe o perioadă nelimitată. După cum spuneam, este singurul asociat al firmei din Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%.
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Verde, Malibu Personal a fost înfiinţată în anul 2015, pentru a se ocupa de „activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă”. Firma are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat.
 
Vasile Babinciuc figurează drept acţionar în societăţile Elpida Oriental SA, Grup Media Sud Company SRL şi Trident Grup SRL, toate cu sediul în Constanţa şi în funcţiune. De asemenea, este acţionar şi la firma Gold Consult SA, sub incidenţa Legii nr. 85/2014, în faliment.

În anul 2007, Gold Consult SA a cumpărat Hotel Laguna din Mamaia, de la societatea HIG Muntenia SRL, dar numărul de angajaţi raportaţi pentru ultimii ani (trei în 2011-2013 şi unul singur în 2014) demonstrează că de administrarea imobilului s-a ocupat altcineva, potrivit site-ului supervizor.ro. Ciudat este şi faptul că cifra de afaceri a societăţii Gold Consult SA, la care asociat majoritar şi (fost) administrator este vasile babinciuc s-a prăbuşit în 2013 şi a continuat să scadă şi în 2014, deşi staţiunea Mamaia „se plânge” permanent de un grad de ocupare de aproape 100%. Mai mult, anii 2013 şi 2014 au fost încheiaţi cu pierderi semnificative, de peste un milion lei pentru fiecare an.

Citeşte şi GOLD CONSULT, faliment de 4 stele la HOTEL LAGUNA din Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii