Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act de urbanism, emis de Primăria Constanța Grup Media Sud Construct SRL, în insolvență, va dezmembra un teren de pe strada Verde în două loturi

ro

09 Apr, 2024 17:00 643 Marime text
  • Primăria Constanța a emis, pe data de 8 aprilie 2024, pentru Grup Media Sud Holding SRL un act de urbanism.
  • Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 915 care prevede dezmembrarea unui teren situat pe strada Verde nr. 31, lot 2 din municipiul Constanţa.
  • Actul de urbanism etse valabil 21 luni.
 
 
Grup Media Sud Holding SRL prin lichidator judiciar CII Cutov Alina intenționează să dezmembreze un teren de pe strada Verde din municipiul Constanța în două loturi.
 
Primăria Constanța a emis, pe data de 8 aprilie 2024, pentru Grup Media Sud Holding SRL prin lichidator judiciar CII Cutov Alina certificatul de urbanism nr. 915 care constă în „Dezmembrare imobil strada Verde nr.31, lot 2, cu suprafața de 8.866 mp în 2 loturi: lot 1 cu suprafața de 6.065 mp și lot 2 cu suprafața de 2801 mp, terenuri construibile cu respectarea reglementărilor prevăzute la capitolul ”Regim Juridic” din prezentul act de urbanism“. Imobilul este situat pe strada Verde nr. 31, lot 2, municipiul Constanţa. Actul de urbanism este valabil 21 luni.
 
 
Despre Grup Media Sud Construct SRL
 
 
Grup Media Sud Construct SRL a fost înființată în anul 2004, are sediul social în Constanța, pe strada Verde și se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Grup Media Sud Construct SRL este controlată de Elpida Oriental SA, cu sediul în Constanța (unde acționar majoritar apare Vasile Babinciuc), cu 80 % din capitalul social, și de Grup Media Sud Holding SRL, tot din Constanța, 20 % din capitalul social.
 
La rândul său, Grup Media Sud Holding SRL îi are ca asociați pe Elena Babinciuc și pe SC Grup Media Sud Company SRL.
 
Conoro Virgiliu este administrator în Grup Media Sud Construct SRL, iar Elias Consult IPURL și Global Money Recovery SPRL sunt administratori judiciari.
 
Societatea comercială Grup Media Sud Construct SRL a intrat în insolvență în anul 2023! Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța. Firma ce este inactivă fiscal a declarat pentru anul 2017 o pierdere de 52.295 de lei.
 
Revenind la Grup Media Sud Construct SRL, conform RECOM, ca administrator apare Virgiliu Conoro, al cui nume mai apare, potrivit Confidas, în Delta Sentieri SA (dizolvare), în Goldony Company SA (faliment) și în Grup Media Sud Construct SRL.
 
În trecut, Virgiliu Conoro a figurat în Sergio Sebastiani SRL, Liberty Dance House SRL, Eco Luna SRL, Product R&R Company SRL, Grup Milenium Transport SRL dar și în New Invest SRL.

Spectrum Insolvency IPURL, cu sediul  în municipiul Constanţa, pe strada Aristide Karatzali, apare ca administrator judiciar provizoriu.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Grup Media Sud Construct SRL a intrat în insolvență!

Grup Media Sud Construct SRL ar putea intra în faliment!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii