Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Un soţ şi tată devotat!" Cine este tânărul de 28 de ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Mamaia Nord

ro

11 Jan, 2018 12:27 4750 Marime text
Tânărul care şi-a pierdut viaţa în urma cumplitului accident petrecut ieri noapte este Ciprian Bahica. În cursul zilei de ieri, din cauza rănilor grave, Ciprian a decedat. Mesajele de condoleanţe a acurs pe pagina de socializare a tânărului. Tânărul era căsătorit şi avea copii.

„Nu te vom uıta nıcıodată. Mereu ai fost cu noi erai ca un frate pentru mıne!
"Dumnezeu să te odihnească!”
"Dumnezeu să te odihneasca în pace, Bănel. Să ai grijă de copilaşii tăi şi de soţia ta de acolo de Sus ... Om cu suflet bun mare păcat!"


Reamintim că, în urma accidentului de ieri noapte, din Mamaia Nord, la UPU au fost aduşi doi pacienţi. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 ani, în stare foarte gravă care a fost internat la Terapie Intensivă şi al doilea pacient, în vârstă de 25 ani, conştient, stabil, aflat sub observaţie în secţia clinică Chirurgie Generala I.
 
În cursul nopţii trecute, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DC 86, dinspre municipiul Constanța către Năvodari, moment în carel ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu un stâlp de metal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii