Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbați prinși în flagrant. Instanţa a dispus arestarea acestora

ro

15 Feb, 2014 11:52 1724 Marime text
Acţionând în baza Programului „Antifraudă”, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat şi realizat un flagrant cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, Serviciului Operaţiuni Speciale  Constanţa şi Serviciului Acţiuni Speciale, ocazie cu care au fost identificaţi T. Ion de 48 ani,  B. Vasile de 49 de ani, ambii din municipiul Constanţa şi N. Sorin de 35 de ani, din localitatea Mereni.

În urma învestigaţiilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbaţii au desfăşurat o activitate complexă de înşelăciune a mai multor societăţi comerciale, atribuindu-şi calităţi mincinoase de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale fictive. Aceştia achiziţionau diverse bunuri pe care, în momentul preluării, le achitau prin emiterea în fals de file cec sau bilete la ordin.

Ca urmare a prinderii în flagrant a suspecţilor s-a procedat la efectuarea mai multor percheziţii domiciliare, prejudiciul de aproximativ 150.000 lei, fiind recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

În cauză, faţă de suspecţi s-a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, ulterior, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestăre preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, Instanţa dispunând arestarea bărbaţilor.

Sursa foto: maramedia.ro



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii