Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic îngreunat pe A1, la kilometrul 36, din cauza unei tamponări

ro

28 Jan, 2016 10:51 918 Marime text
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe sensul de mers Piteşti-Bucureşti al autostrăzii A1, la kilometrul 36, din cauza unei tamponări în care au fost implicate un autotren şi un autoturism. După circa jumătate de oră, traficul a fost deschis pe banda a doua a sensului de mers Piteşti-Bucureşti.
Întrucât conducătorii auto se încadrează din timp pe această bandă, nu s-au format coloane de autovehicule.
 
Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers, iar celor care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.
 
De asemenea, în judeţul Suceava, pe DN29 Suceava - Botoşani, la kilometrul 17+400 de metri, în zona Dumbrăveni, se circulă pe o bandă, alternativ, din cauza unor lucrări care se execută la un transformator electric. În condiţii similare se circulă şi pe DN7 Deva - Arad, la kilometrul 419, în apropierea localităţii Ilia, din cauza unui autotren defect.
 
Se estimează că pe A1, DN29 şi DN7 circulaţia va fi reluată normal peste o jumătate de oră.
 
În judeţul Mureş, pe DN15, ceaţa reduce vizibilitatea la aproximativ 100 de metri în zona Iernut. În judeţul Alba, ceaţa încă este prezentă pe DN1 Alba Iulia - Unirea, însă vizibilitatea este bună.
 
În judeţul Caraș-Severin, DN57 Cozla – Șvinița este închis din cauza căderilor de pietre de pe versanți. Poate fi folosită următoarea rută ocolitoare: DN57 Moldova Nouă – Oraviţa, DN57B Oraviţa - Anina – Bozovici – Iablaniţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii