Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomograf de jumătate de milion de euro, distrus de un pacient agresiv

ro

04 Aug, 2016 11:56 2681 Marime text
Un pacient în vârstă de 43 de ani a reuşit să distrugă un tomograf al Spitalului de Urgenţă Suceava, în valoare de aproape jumătate de milion de euro. El a fost trimis de la Rădăuţi la Suceava cu diagnostic prezumtiv de traumatism cranio-cerebral, pentru investigaţii. Adus cu ambulanţa la spitalul menţionat, bărbatul a fost încătuşat de poliţie, pentru că ar fi făcut scandal, şi a fost lăsat fără cătuşe, conform romaniatv.net.

Iniţial, omul a stat liniştit cât timp i s-au recoltat probe, ca mai apoi să fie trimis pentru investigaţii la computerul tomograf de înaltă performanţă. Odată coborât de pe masa aparatului, pacientul a devenit foarte agresiv, lovind cu un cadru metalic tomograful. A fost nevoie de cinci oameni să-l imobilizeze şi să-l trimită la secţia de Psihiatrie, unde a fost internat rapid.

„Am comandat un geam nou în regim de urgenţă. Investigarea pacienţilor va fi efectuată deocamdată la CT-ul din Urgenţă, am făcut astăzi linie de gardă. Vom trece foarte repede la înlocuirea a ceea ce s-a stricat şi la repunerea în funcţiune a CT-ului, pe cheltuiala noastră deocamdată. Am făcut plângere penală, cazul a fost preluat de Parchet, noi ne vom constitui şi parte civilă pentru recuperarea pagubelor", a precizat managerul spitalului, Vasile Rîmbu, potrivit sursei menţionate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii