Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse Scandal monstru în PSD București - Negoiță este acuzat că măsluiește candidaturile

ro

06 Feb, 2016 18:36 1956 Marime text
 
Bomba explodează în PSD București. Deși candidaturile păreau deja stabilite în baza unei decizii a Biroului Permanent Național al PSD potrivit căreia președinții de organizații de la sectoare își vor asuma și candidaturile pentru primăriile respective, în ultimul moment președintele PSD București vrea să schimbe totul, scrie stiripesurse.ro.
 
Potrivit informațiilor din cadrul organizației sunt vizate mai toate organizațiile din Capitală, dar cea mai mare problemă pare a fi la Sectorul 5. De ce Sectorul 5? Pentru că este organizația care i s-a opus pe față lui Robert Negoiță la momentul la care acesta a anunțat intempestiv că îl va contracandida pe Liviu Dragnea la șefia PSD.
 
Cum atunci se spărsese frontul (Negoiță potrivit alegerilor interne din partid trebuia să aibă sprijinul propriei organizații în primul rând pentru candidatură - PSD București era considerată ca un tot pe același picior cu o filială județeană), acesta a anunțat că renunță la candidatură.
 
Se pare că nu a uitat și acum îl vrea îndepărtat pe deputatul Cristian Rizea de la Sectorul 5 care a fost total de partea lui Liviu Dragnea. Gând rău le-a pus Robert Negoiță și posibililor candidați de la Sectorul 4 și Sectorul 1 și nu ar vorbi foarte bine nici de Sectorul 6.
 
”Se încearcă un salt mortal. E o răzbunare pentru că știe că va fi mazilit în curând”, susțin surse din PSD București pentru stiripesurse.ro.
 
Lucrurile însă sunt cât se poate de serioase și par a lua o turnură periculoasă pentru partid. ”Am auzit că se adună oamenii și că vor merge câteva sute luni în fața Primăriei Sectorului 3 să îl întâmpine pe Negoiță”, ne-a mai spus sursa citată.
 
Nu este clar încă ce se întâmplă, dar mulți pun ultimele întâmplări de la nivelul PSD București pe seama a ceea ce a pățit fostul șef și primar de la Buzău, Constantin Boșcodeală.
 
Mai multe pe: Stiripesurse.ro
Sursa: Stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii