Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Directorul APMC este la Ministerul Transporturilor. Dacian Cioloş face verificări în Portul Constanţa

ro

05 Feb, 2016 17:23 2629 Marime text
 
Premierul Dacian Cioloş a făcut verificări de ultimă oră la ministerul Transporturilor după ultimele scandaluri.
Cioloş a verificat achiziţiile de la compania de autostrăzi, dar nu a uitat nici de problemele de la Portul Constanţa sau de la Tarom, potrivit știripesurse.ro.
 
„Vom lua o hotărâre de guvern pentru a clarifica achiziţiile publice. Să transparentizăm aceste contracte. Să pregătim mai bine proiectele de infrastructuură. Am avut o discuţie cu mai multe companii din ministerul Transporturilor. La Portul Constanţa trebuie făcută o analiză. Sunt lucruri care nu sunt bune şi nici clare. Cum se fac contractele de alocare a spaţiilor. Să luăm măsuri. Nu trebuie doar să facă profit. Am avut o discuţie a ceea ce se întrevede la Tarom. Trebuie readusă compania pe profit, dar încă nu suntem pe profit”, a spus Cioloş.

UPDATE ora 17.45:

Contactat telefonic, directorul general al CN Adminmistraţia Porturilor Maritime Constanţa, Valentin Ionescu, a menţionat pentru ZIUA de Constanţa că se află la Bucureşti şi a participat la discuţiile care au avut loc la sediul Ministerului Transporturilor cu premierul Dacian Cioloş. Referitor la declaraţiile primului ministru legate de unele probleme existente în Portul Constanţa şi de modul în care se alocă spaţiile, Ionescu a afirmat că nu a auzit ceea ce a spus acesta.Directorul general al CN APMC, Valentin Ionescu, a promis că va transmite cotidianului nostru un punct de vedere al companiei după ce îl vom solicita oficial, în scris. 


Mai multe pe: Stiripesurse.ro
Sursa text și foto: Stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii