Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solidaritate cu victimele atentatelor de la Bruxelles Palatul Victoria, iluminat în culorile drapelului belgian

ro

24 Mar, 2016 21:13 1760 Marime text
 
Palatul Victoria a fost iluminat, în această seară, în culorile steagului belgian - negru, galben și roșu-, în semn de solidaritate cu victimele atentatelor teroriste de la Bruxelles. În plus, ziua de astăzi a fost declarată zi de doliu național.
 
Mari orașe din lume și-au iluminat ieri principalele obiective turistice în culorile drapelului belgian pentru a-și arăta solidaritatea față de victimele atacurilor teroriste de la Bruxelles.
 
De exemplu, Turnul Eiffel din Paris și Poarta Brandenburg din Berlin au fost iluminate în negru, galben și roșu. În centrul Romei, steaguri belgiene au fost proiectate pe Palatul Senatorial din Dealul Capitoliului.
 
Orașul Amsterdam a adus un omagiu victimelor atacului iluminând palatul regal în culorile belgiene, în timp ce Lisabona și-a iluminat primăria.
 
Cel mai înalt zgârie-nori din lume - Burj Khalifa din centrul orașului Dubai - a fost de asemenea iluminat în memoria victimelor ucise în atacurile care au fost revendicate de gruparea extremistă Statul Islamic.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii