Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul PSD de Constanța, Tit Brăiloiu, în mijlocul unui puternic scandal

ro

21 Dec, 2017 14:12 7127 Marime text
Senatorul USR Florina Presadă susţine că joi, în timpul şedinţei de plen, după ce le-a oferit senatorilor social-democraţi câte un exemplar din volumul "Ferma animalelor" de Orwell, a fost înjurată de Liviu Brăiloiu, informează Agerpres.ro. 
 

"Pot să relatez contextul: membrii grupului parlamentar USR ofereau cărţi membrilor PSD. Este vorba de 'Ferma animalelor' de George Orwell. O serie de senatori PSD aruncau cărţile pe jos. Mă refer aici la doamna Ecaterina Andronescu, domnul Bodog, doamna Arcan. Iar domnul Brăiloiu, vizibil deranjat de acest gest, a început să mă insulte şi să mă înjure. Nu e prima dată. Voi face o plângere împotriva dumnealui, la Biroul permanent. Există un Regulament al Senatului care trebuie respectat. Am cerut în acel moment domnului Manda, care era preşedinte de şedinţă, să suspende şedinţa, însă a refuzat să facă acest lucru", a declarat ea.

 
Presadă nu a dorit să spună ce cuvinte i-au fost adresate. Ea a adăugat că în acel moment în preajmă se aflau doar senatori PSD.
 

"I-a amuzat foarte mult această replică a domnului Brăiloiu", a spus ea.

 
Senatorii USR le-au oferit joi un cadou de Crăciun colegilor lor - câte un exemplar din volumul "Ferma animalelor" de George Orwell. Florina Presadă şi Mihai Goţiu au lăsat pe pupitrele senatorilor câte o carte. Unii au păstrat-o şi au răsfoit-o, alţii au refuzat-o.
 
Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a înapoiat cadoul, aşezând volumul primit pe una dintre băncile senatorilor USR.

Întrebat de jurnaliști despre incident, Liviu Brăiloiu ar fi negat acuzațiile senatorului USR, susținând că nu a zis așa. 

La rândul său, președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că nu comentează incidentul. 

Sursa:  Agerpres.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii