Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Tit Liviu Brăiloiu, senator PSD - “Aniversăm ziua când Dobrogea a revenit în chip firesc la teritoriul național. Este o sărbătoare a inimilor unite, apropiate, solidare”

ro

14 Nov, 2020 00:00 1682 Marime text
  • Mesaj de Ziua Dobrogei adresat locuitorilor județului Constanța, de senatorul PSD de Constanța, Tit Liviu Brăiloiu
 

 
Senatorul PSD de Constanța, Tit Liviu Brăiloiu transmite un mesaj de Ziua Dobrogei, tuturor locuitorilor județului Constanța, pe care îl redăm mai jos:

“Dragi dobrogeni! Dragi locuitori ai județului Constanța! Astăzi, 14 noiembrie 2020, aniversăm data la care străvechiul pământ românesc dintre Danubiu și Pontul Euxin a revenit în chip firesc la teritoriul național. În condițiile date, anul acesta nu ne vom întâlni cu mulți dintre cei dragi, nu ne vom bucura de activități culturale. În schimb, va fi o sărbătoare a inimilor unite, apropiate, solidare. Astfel, poate așa îi vom prețui mai mult pe cei care ne-au ținut în brate, ne-au dat la școală, ne-au învățat meserie, carte, artă, sport. Îi vom prețui mai mult pe copii, elevi, studenții noștri străluciți, pe profesorii noștri eminenți. Ne vom gândi mai mult și mai profund la producătorii tuturor bunurilor pentru viață, din toate unitățile și instituțiile private ori publice. Să-i prețuim mai mult pe toți cei care, prin publicațiile lor, zilnic, cu profesionalism, ne aduc vești, informații, ne susțin moralul. Să-i simțim mai aproape pe toți cei care încadrează structurile de securitate ale județului, zi și noapte la posturile de mare angajament și răspundere. Un corolar de simțire înaltă și cea mai pură lumina în sufletele noastre pentru personalul medical constănțean, profesioniști de excepție și români de mare și nobilă rezistență.
Dragi locuitori ai județului Constanța! Mereu alături de dumneavoastră, cu prilejul distinsei sărbători a Zilei Dobrogei, sunt onorat să vă adresez cele mai bune gânduri și urări de bine și de sănătate, de unitate pentru binele comun, de profunzime în hotărârile majore pe care le vom lua peste puțin timp.
La mulți ani, cu sănătate alături de cei dragi, cinstind Ziua Dobrogei cum se cuvine si cum știm dintotdeauna!”, a declarat senatorul social-democrat.
Tit Liviu Brăiloiu, candidează pentru un nou mandat de parlamentar, locul al doilea pe lista de la Senat pe lista PSD Constanța.

Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanța
Mandatar Financiar - cod AEP 11200020
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii