Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Şantaj la PSD - zeci de parlamentari ameninţă cu demisia

ro

01 Jul, 2015 08:31 1935 Marime text
Zeci de parlamentari PSD ar şantaja partidul cu demisia în bloc, dacă în Parlament nu sunt susţinute modificări legislative care să îi ”scape” de problemele penale, susţin surse parlamentare pentru stiripesurse.ro.
Unii spun că aceştia caută sprijinul lui Liviu Dragnea şi cer că problemele ridicate de ei să se rezolve în toamna, în prima parte a sesiunii parlamentare.
Sursele citate spun că într-o şedinţa recentă a conducerii PSD s-a lansat ameninţarea demisiei a 40 de parlamentari (un număr suficient de mare pentru a schimbă majoitatea şi implicit Guvernul).
Nemulţumirea acestora, dar şi a altora din PSD este îndreptată şi către UNPR care s-a opus modificărilor „pe furiş” la Codul Penal.
În Parlament se vehiculează că cele peste 20 de proiecte de modificare a Codurilor Penale reprezintă de fapt o perdea de fum în spatele căreia se ascunde un singur proiect care este cu adevărat important pentru cei certaţi cu justiţia.
Curentul majoritar în PSD, cel puţin deocamdată, este să nu rişte astfel de modificări controversate, tocmai de aceea nemulţumiţii din PSD vor o schimbare de leadership.

Articol intgral pe stiripesurse.ro

Sursa: STIRIPESURSE.RO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii