Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Câmpeanu, internat la spital

ro

08 Apr, 2011 21:09 1867 Marime text

Fostul lider PNL Radu Câmpeanu a fost internat la Spitalul Fundeni. El a avut unele probleme de coagulare a sângelui.El a avut unele probleme de coagulare a sângelui.

Medicii i-au montat un stent şi acum starea fostului lider PNL este stabilă. Urmează ca, luni, cel târziu, să fie externat.

Sursa:realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un trecator... 09 Apr, 2011 22:12 Clipa, stai…esti atat de nedreapta... Ii dorim multa sanatate seniorului! Maria Ta sa nu ne lasi ca astia fac genocid cu noi... Nu ne dau pensiile, nu ne dau salariile, ne dau afara din serviciu… Plafoneaza tot, plafonatii astia…Ne fugaresc din tara…dupa ce i-am votat… Vor sa ramana aici doar basescu, boc si cu udrea… de noi nu mai au nevoie…putregaiurile astea portocalii… Ne numara ouale… din cuibare si bibilicile … de prin cotete… Roberta ne fura voturile in Parlament…Flatulentul asta de basecu, gretos si fetid, le drojdeste… polueaza atmosfera…politica, strica aerul si dispozitivele de securitate ale ambasadelor straine… Ciocanitoarea woooodrea il imbrobodeste cu esarfe scumpe si parfumate… Sunt niste lacuste portocalii… cara euro cu sacii si galetile de prin vami… Ce mai… e dihonie mare in tara… Or sa ne puna sa cantam imnul ungariei neispravitii astia...