Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Protest la Inspectoratul Școlar. Părinții elevilor de la Școala 29 din Constanța au depus un memoriu (galerie foto + document)

ro

08 Sep, 2016 10:01 2761 Marime text
După scandalul de ieri făcut de părinții elevilor care ar trebui să intre în clasa I la Școala „Mihai Viteazul“ din Constanța, astăzi, în fața Inspectoratului Școlar Județean a venit un grup de părinți ai elevilor de clasa a patra de la aceeași unitate de învățământ.
 
Aceștia reclamă faptul că, după trei ani, copiilor li s-a schimbat învățătoarea de la clasă. Părinții consideră nefirească măsură, mai ales pentru că micuții lor erau atașați de cadrul didactic și și-ar fi dorit ca doamna învățătoare să termine ciclul educațional început în urmă cu patru ani. În acest sens, părinții au depus la ISJ un memoriu, pe data de 6 septembrie. Acesta poate fi consultat în secțiunea Documente a acestui articol. 

UPDATE ora 10:24
Inspectorul Școlar General, Gabriela Bucovală, a vorbit astăzi despre situația clasei  a patra de la Școala 29 din Constanța. Aceasta spune că fosta învățătoare era pensionară și era încadrată ca remunerație la plata cu ora. Pentru acest an școlar, 2016-2017, cadrul didactic nu și-a mai înnoit dosarul pentru a continua colaborarea, mai spune inspectorul șef al ISJ Constanța. 

Privitor la situația copiilor care ar trebui să înceapă clasa I la Școala Generală nr. 29 „Mihai Viteazul“ din Constanța, Gabriela Bucovală a spus că a verificat toate sălile de clasă de la această unitate de învățământ. În plus, toate sălile sunt ocupate, iar școala funcționează la capacitate maximă. Anul trecut, spune inspectorul general, în aceeași clasă au învățat elevii de a patra. 

Gabriela Bucovală îi asigură totuși pe părinții nemulțumiți că de astăzi sala de curs a intrat în reparații, i se va schimba parchetul și va fi și zugrăvită, astfel încât elevii de clasa I să fie primiți cum se cuvine pe 12 septembrie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii