Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prostituată româncă, într-un documentar BBC

ro

10 Mar, 2015 20:06 1821 Marime text
O româncă ce se prostituează în Țara Galilor a fost inclusă într-un documentar ce prezintă viață mai multor persoane implicate în industria sexului din Marea Britanie, informează ziare.com.
 
„Sorina", o prostituată de origine din România, apare în documentarul „Selling Sex To Survive", realizat de BBC și difuzat astăzi de BBC One Wales.
 
Femeia, al cărei nume a fost schimbat de jurnaliștii BBC, câștiga suficienți bani într-un bordel în Țara Galilor pentru a-și susține întreaga familie din România. Și-a lăsat singurul copil în țară, în grija mamei, pe care o sună după fiecare client, numai pentru a-i auzi vocea.
 
„În această meserie trebuie să fii o femeie foarte rece, fără să gândești, fără inimă, fără nimic. Eu trimit toți banii în România mamei mele. Pentru că este o țara foarte dificilă, deoarece dacă nu ai bani nu mergi la școală, nu ai nimic acolo", a spus femeia.
 
Sorina spune că dacă nu ar face bani „ei ar fi pe stradă pentru că în România dacă ai propria casă și trei luni nu îți plătești factura la apă sau electricitate, îți iau casa și te aruncă pe stradă. Eu îmi susțin mama, fiul și sora mai mică, pentru ca ea să aibă o slujbă mai bună decât mine".
 
Meseria sa începe însă să-și spună cuvântul. „Am muncit trei luni într-un mega-bordel din Germania. Mă simțeam murdară. Multor femei li se pare că la închisoare. Nu știu cum să explic. E ca și cum închizi ușa, deschizi ușa, închizi ușa, deschizi ușa. Și acolo nu este liberă", mai spune femeia.  


Sursa: ziare.com
Sursa foto: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii