Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Iată cine sunt judecătorii Nicuşor Constantinescu află astăzi dacă se poate întoarce la muncă sau nu

ro

25 Sep, 2015 10:18 1909 Marime text
La Curtea de Apel a ajuns în aceste momente Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, care a contestat măsura controlului judiciar sub care este judecat atât în dosarul privind presupusa subfinanţare a Centrului Zonal Militar, cât şi în cel al Fundaţiei Thalia şi Fantasio. Decizia de astăzi este definitivă.
Amintim că, pe durata controlului judiciar, Nicuşor Daniel Constantinescu este obligat să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat şi să nu depăşească limita teritorială a României. Mai mult decât atât, Constantinescu nu are voie să exercite funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
Astfel, în cazul în care recursul său va fi admis de magistraţi, Nicuşor Constantinescu se va putea întoarce la muncă, adică la Consiliul Judeţean Constanţa. 

UPDATE

Şeful CJC a formulat o cerere de recuzare a judecătoarei Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa, magistratul investit cu soluţionarea contestaţiei în dosarul CMZ.

Cererea de recuzare a fost respinsă.

Contestaţia formulată de şeful CJC în dosarul fundaţiilor va fi analizată de judecătoarea Viorica Lungu, din Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii