Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda ”Accidentul”

ro

27 Jan, 2016 07:51 1604 Marime text
 
În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției  Municipiului Ploiești, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, efectuează şase percheziții  în București și în județele Iași, Bacău, Tulcea și Galați. Sunt vizate persoane bănuite că ar fi comis înșelăciuni prin metoda ”Accidentul” și o tâlhărie.
 
Din cercetări a reieșit că, cei în cauză ar fi acostat victimele sub pretextul că o persoană apropiată ar fi produs un un accident rutier grav, determinându-le să înmâneze o sumă de bani necesară acoperirii cheltuielilor medicale sau mituirii organelor judiciare.
 
Infracțiunile ar fi avut loc în perioada iulie - decembrie 2015, în județele Prahova, Bacău, Iași, Suceava, Tulcea și Galați. Prejudiciul cauzat este estimat la 100.000 de lei și 14.000 de euro.
 
Polițiștii vor pune în aplicare nouă mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri. Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii